Interieurbouw voor uw bedrijf in Middelstum

Contact

Bij interieurbouw wordt vaak niet gedacht aan bedrijven. Het is echter van belang dat ook de zakelijke wereld bewust bezig is met het interieur. Het kan namelijk een wereld van verschil maken voor uw showroom, kantoor, restaurant of zorginstelling. Robbe BV helpt u graag met uw interieurbouw.

Winkel

Op zoek naar de beste inrichting voor uw winkel? Dan bent u bij Robbe BV aan het juiste adres. Onze meubelmakers hebben de afgelopen jaren meerdere winkels omgetoverd tot een belangrijk aantrekkingspunt. We kunnen uw winkelinterieur op maat maken. Uw wens wordt door ons gebouwd. Bij het ontwerp houden we altijd rekening met de presentatie van uw winkel. Dit geldt niet alleen voor de voorkant, maar ook voor uw werkruimtes en de kantine. We leveren een passend interieur voor de volledige winkel.

Horeca

Een eerste indruk is altijd erg belangrijk, ook voor verschillende horecagelegenheden. Het is van belang dat uw restaurant of bar er aantrekkelijk uitziet voor uw gasten. De experts van Robbe BV weten exact wat een horecagelegenheid nodig heeft. We begrijpen goed dat het interieur naast stijlvol ook praktisch moet zijn. Onze ontwerpers komen graag bij u langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken.

Zorginstellingen

U bent vast wel bekend met dit beeld: een zorginstelling met een saaie, steriele omgeving. Dit is natuurlijk niet fijn om in te werken en/of herstellen. De specialisten van Robbe BV toveren uw zorginstelling om tot een fijne , functionele werkomgeving. Van de behandelkamer tot de wachtkamer, bij ons kan het allemaal.

Maak een afspraak

Kantoor en showroom

Op kantoor moet er natuurlijk gewerkt worden. Verhoog de motivatie van uw medewerkers met een interieur dat past bij uw bedrijf. Het is een feit dat de omgeving bepalend kan zijn voor de productiviteit van uw medewerkers. Combineer een schitterende werkomgeving met een relaxte ruimte voor de pauze. We zorgen ervoor dat uw interieur past bij uw wensen.

Daarnaast zijn we ook inzetbaar voor het omtoveren van verschillende showrooms. Uw producten worden nog duidelijker zichtbaar terwijl klanten en medewerkers zich prettig voelen. Deze unieke uitstraling is zeker goed voor de verkoop.

Robbe B.V. Interieurbouw
Pompsterweg 14 
9991 TJ Middelstum

KVK: 02079017

Contactgegevens

 0595- 55 13 10

 info@robbebv.nl